Haudutuspata

Näin haudutuspata toimii

etusivu_kuva”Ihmepata” on asiakkaidemme antama lisänimi laadukkaalle ja erittäin monipuoliselle Crock-Pot® haudutuspadalle. Padassa yhdistyvät hellan, uunin, kattilan ja erittäin tyylikkään tarjoiluastian parhaat ominaisuudet.

Kaikki ruoka-aineet laitetaan kerralla pataan, jonka jälkeen valitaan haluttu kypsennysaika valitsimesta, sekä haluttu lämpötila.(kaksi valmistuslämpötilaa 92° ja 98°).Ruokaa ei tarvitse sekoittaa tai vahtia valmistumisen aikana. Kuumennuslaitteen ja padan väliin jäävä ilmavaippa varmistaa sen, että ruoka ei pala pohjaan Padan ja kannen väliin muodustuva vesilukko säilyttää ruoan tuoreena (säilytys- ja tarjouilulämpötila 75-80°).

Haudutuspadan käyttö

Crock-Pot® haudutuspadalla valmistat kastikkeet, keitot, pääruoat, lihat, kalat, vihannekset, viljat, tuoremehut, kakut ja jopa leivät! Selkeät ohjeet ja monipuolinen keittokirja takaavat herkullisen tuloksen joka kerralla.

Haudutuspadan puhdistus

Kestävän lyijyttömän lasipinnan ansiosta pata on helppo pitää puhtaana. Kivikeraaminen pata kestää myös leivinuunin, sähkö- ja mikroaaltouunin sekä konepesun.

Haudutuspadan takuu

Crock-Pot® haudutuspata on turvallinen ja tutkittu tuote. Myönnämme kaikille padoille kahden (2) vuoden takuun!

Missä haudutuspataa voi käyttää?

slow cookerSuuren suosion saavuttanut Crock-Pot® haudutuspata on kotikäyttäjien lisäksi myös monien ammattikeittiöiden valinta. Tässä esimerkkejä käyttökohteista!

Haudutuspata kotikäytössä

Haluatko tehdä työpäivän jälkeen toisen työpäivän keittiössä ruokaa laittaen?

Mitäpä jos soisit itsellesi ja läheisillesi hieman kiireetöntä aikaa ja lepoa samalla kun Crock-Pot® haudutuspata huolehtii perheenne ruoanlaitosta?

Crock-Pot® haudutuspata on erinomainen valinta monentyyppiseen kotikäyttöön – eikä vähiten kiireiselle lapsiperheelle!

Haudutuspata karavaanareile, veneilijöille ja mökkeilijöille

Muuntajan avulla voit ottaa Crock-Pot® haudutuspadan mukaasi ja valmistaa ruokaa autossa, vaunussa, veneessä – siis kaikkialla missä akkuvirtaa on saatavilla!

8538974557_7eed45a612_k 3856516687_7ab5e04f1e_z

Haudutuspata pitopalvelulle, matkailuyrityksille, grilli-kioskeille, ravintolan lämpölinjastoille tai vaikka hoivakodin keittiöille

Useat ruoanlaiton ammattilaiset ympäri Suomea ovat valinneet työkaverikseen luotettavan ja väsymättömän Crock-Pot® haudutuspadan.